Wijkcommissie Bloemstede

Welkom op onze site!

?????????????

 

 

Op deze pagina willen we de wijkbewoners van Bloemstede in Maarssenbroek graag informeren over alle zaken die betrekking hebben op onze wijk

Heeft u wat te melden?

mail dan naar wijkcommissiebloemstede@gmail.com

 

ScreenHunter_01 Oct. 20 21.11

4 reacties

4 thoughts on “Wijkcommissie Bloemstede

 1. Waar blijven toch kandidaten uit Bloemstede, voor deelnname aan het ‘.buurtsignaleringsteam’?? Wekelijks wordt er door vrijwilligers uit ‘Boomstede’ wacht gelopen in onze wijk!! Dat is natuurlijk wel mooi dat dit gebeurd, maar wordt het niet eens hoog tijd dat er ook uit onze wijk bewoners zijn die zich hierbij aansluiten??

  Wat houdt u tegen? Misschien overwegingen in de trant van: daar hebben we de politie toch voor of; wellicht is er weerstand tegen het aanspreken van bewoners op hun gedrag?? Mogelijk wordt het als ‘ overbodig’ gezien, het is immers relatief rustig in onze mooie wijk! Zou het juist niet zo kunnen zijn dat dankzij de aanwezigheid van het signaleringsteam het rustig blijft?
  ‘Wij’ kunnen ertoe bijdragen dat ook in de toekomst de rust in onze wijk blijft voorbestaan.

 2. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een dame die jaren geleden (rond 20 jaar geleden) in Bloemstede heeft gewoond (of nog steeds woont?). Ik kende haar als kind en was een vriendin van mijn moeder. Graag zou ik weer met haar in contact willen treden. Weet iemand wie ik bedoel?

  Ze heet Annet (vermoedelijk achternaam de Keijzer?), heeft iets Arubaans. Zij was in die tijd qua leeftijd in de 30, begin 40 jaar. Meer info via mail.
  Mocht jij denken te weten over wie ik het heb en je weet hoe ik haar kan bereiken, graag laat het me weten.

  Alvast dank voor het meedenken!

  Warme groet,
  Nadoua

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *